muhamad's FotoPage

By: ibn ismail aljembali

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]
Saturday, 4-Jul-2009 05:22 Email | Share | | Bookmark
Santubong Resort

 
 
 
View all 20 photos...
family day staf Bahagian Pendidikan Islam Jabatan Pengajian Am...semua pensyarah bw family masing2 utk menjayakan family day kali ini, yang tak bawa family cuma yang bujang jelah hehehe...Fathurrahman pun hepi jek sepanjang kt resort siap nak ikut baba g main billiard n g berenang hehehe...
yang paling best Fathurrahman dapat hadiah baby paling comel dr penganjur khas utk anak2 staf


Thursday, 25-Jun-2009 04:58 Email | Share | | Bookmark
mama, ngah n ahmad dtg sarawak

 
 
 
View all 6 photos...
lama dh tak update, takda masa tambahan pulak pc kt ofis terpaksa kongsi skrg ni (staf baru takda pc lg) hehehe so guna yg org punya jelah....


Sunday, 3-May-2009 05:05 Email | Share | | Bookmark
Serikin

pilih kain semahyang
tgh tgg ummi
lapar sgt ler tu
View all 10 photos...
Serikin (betul ke tak eja nama tu pun tak tau ler),
tempat tu lebih kurang Pengkalan Kubur @ Rantau Panjang ler kalu kt Kelate, dekat sempadan Indonesia, barang2 murah betul, kalau telur penyu dalam RM10 tu dapat ler 8 biji, di semenanjung biasanya dalam RM4 sebiji, murah tul..
kain-kain pun cantik2 n murah2 jek, rambang mata..hehehe...nasib baik masa g sana tu gaji tak dapat lg hahahaha...


Saturday, 25-Apr-2009 01:52 Email | Share | | Bookmark
Sukan Hari Politeknik

tengah bersiap
tak sabar nak perang
tembak!!!!
View all 13 photos...
antara gambar-gambar yang sempat rakam sewaktu sukan sempena Hari Politeknik, kami main macam-macam lagi tapi tak amik gambar, yang ada cuma gambar masa main paintball.. best tul main perang-perang, lagi best bila tembak tepat pada sasaran hahahaha...ni gambar kami bersama team staff Jabatan Pengajian Am...


Monday, 13-Apr-2009 06:09 Email | Share | | Bookmark
Jalan-jalan sekitar Kuching

kayu belian
kayu belian
rabbit di pasar Satok
View all 21 photos...
Dua minggu kami kat sini dah mula merayau ke bandar kuching, gi beli barang2 dapur kt Satok, jumpa meja ngn kerusi kayu belian,spesis kayu yg mahal n payah nak jumpa kt mesia ni terutama kt semenanjung..
lepas tu round2 kat Waterfront, kedai2 cenderamata depan sungai pastu tengok2 perabot jati dari Indonesia...memang lawa giler hahahahaha....
Balik dari ronda2 sekitar bandar Kuching, Fathurrahman penat, tido pun lengan atas dahi hehehehe..


[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net